DAKWERKEN

ERZEEL - MARIEVOET

DAKWERKEN

Dakwerken voor platte daken

 

Dakwerken Erzeel - Marievoet is naast uw dakwerker voor hellende daken ook uw expert voor dakwerken aan platte daken. Onze specialisatie? Algemene dakwerken en dak activiteiten, zowel voor bedrijven als particulieren. Dakwerken Erzeel - Marievoet zorgt voor een totaaloplossing van A tot Z voor alle dakwerken. Wij nemen uw project volledig onder handen en werken enkel met kwalitatieve en hoogwaardige merken.

 

Een overzicht van onze dakwerken:

 

Plaatsen van nieuwe daken

Herstellingen aan uw dak

Roofing plaatsen op platte daken

Dakisolatie en andere isolatiewerken voor platte daken

 

Nieuw dak plaatsen

 

Dakwerken Erzeel - Marievoet zorgt voor de plaatsing van nieuwe daken in de regio Vlaams Brabant. Voor de plaatsing van platte daken maken we enkel gebruik van kwalitatieve materialen o.a. Powerroof, Eurowall en Isover. Door het gebruik van deze kwalitatieve materialen verzekeren wij u vakmanschap aan een correcte prijs. Een bijkomend pluspunt is dat platte daken eenvoudig te combineren zijn met lichtkoepels en ventilatie elementen. Op deze manier haalt u het maximum uit uw woning. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij u een vakkundige kennis en uitstekende service aanbieden voor alle dakwerken aan uw dak.

ROOFING - BITUMEN

Roofing plaatsen op platte daken

 

Onze dakwerken en dakrenovaties zijn ook combineerbaar met roofingwerken zoals het plaatsen van roofing op platte daken. Dit kan geheeld worden ingevuld en aangepast naar uw persoonlijke wensen.

 

Isolatie van platte daken

 

Al onze dakwerken kunnen in combinatie met isolatiewerken worden uitgevoerd. Een goede isolatie van uw

dak of gevel is van cruciaal belang om het warmteverlies in uw woning te beperken.

Aarzel dus niet en vraag verdere inlichtingen of een vrijblijvend offerte bij Dakwerken Erzeel - Marievoet!

Meer Info

PANNEN

Verloor uw dakbekleding zijn glans van weleer? Tijd voor een renovatie! Kies voor gloednieuwe:

 

Pannen

Ga voor de authentieke look van kleipannen.

 

Leien

Pak uit met het strak design van leien.

 

Natuurleien

De dakbedekking die levenslang meegaat.

 

Bij Dakwerken Erzeel - Marievoet vindt u ongetwijfeld de pan of lei die perfect past bij de stijl van uw woning. Tijd om uw dak in een nieuw kleedje te steken? Vertrouw dan op Dakwerken Erzeel - Marievoet

 

contacteer ons voor meer info, we helpen u graag voort.

Kleipannen Harmonica

 

Vorstbestandheid is één van de belangrijkste eigenschappen die een dakpan moet bezitten. Dankzij de geselecteerde grondstoffen, optimale mengelingsamenstellingen, de toepassing van de modernste productietechnieken en de meer dan honderdjarige know-how slaagt Eternit -Creaton erin heel bijzondere poriënstructuren in haar dakpannen te ontwikkelen waardoor ze een meer dan optimale vorstbestandheid verkrijgen.

Betonpannen Sneldek Royal

 

Deze dubbelgewelfde dakpannen danken hun elegantie aan hun asymmetrisch profiel. Dit aspect laat zich combineren bij quasi alle stijlen van architectuur. Sneldek Royal dakpannen zijn intens in de massa gekleurd en bovendien afgewerkt met een unieke dubbele beschermlaag “Royal” die de dakpannen goed beschermt tegen groen en vuil.

Leien Alterna

 

De Alterna lei is een vezelcementlei met een gladde oppervlakte, rechte boorden en een matte coating. Ze bestaat met rechte hoeken of afgeschuinde hoeken. Alterna geniet van een driedubbele garantie: 30 jaar op intrinsieke waarden, 15 jaar op homogene veroudering en 10 jaar tegen korstmossen.

Leien Boronda

 

Boronda is een vezelcementlei met een zeer glad oppervlak en afgeronde boorden. Dit om de waterafvoer te vergemakkelijken. De Boronda lei is ofwel vierhoekig ofwel met 2 afgesneden hoeken leverbaar. Boronda geniet van een driedubbele garantie: 30 jaar op intrinsieke waarden, 15 jaar op homogene veroudering en 10 jaar tegen korstmossen.