DAKWERKEN

ERZEEL - MARIEVOET

ONS BEDRIJF

Van nieuwbouw tot renovatie, voor kleine en grote werken, van particulier tot KMO,

Dakwerken Erzeel - Marievoet werkt de pannen op uw dak.

De referentie voor gevelbekleding, dak- en isolatiewerken en daktimmerwerken.

 

Dakwerken Erzeel - Marievoet uit Merchtem, levert een persoonlijke aanpak.

Zaakvoerders Kris De Baerdemaeker en Pierre Marievoet helpen u met hun brede product- en vakkennis om de juiste materialen te kiezen voor uw dak. Samen met u werken wij een vrijblijvende offerte op maat uit en zorgen wij voor de nodige uitleg omtrent premies,

materialen en werkwijzen.

 

Isolatie: spaar het milieu en je portefeuille

 

Maakt uw energiefactuur u ongerust? Wij zorgen ervoor dat de warmte niet kan ontsnappen. Wij isoleren uw woning en helpen u bij het aanvragen van de juiste energiepremies en belastingsverminderingen.

 

Velux en dakkapellen: breng zon naar je zolder

 

Een dakvenster van Velux brengt de zon naar binnen. Of wilt u liever wat meer ruimte? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing. Dankzij de binnenbekleding voldoet deze bovendien meteen aan de modernste isolatie-eisen. Even de ramen verduisteren? Of je ramen automatisch sluiten bij regen? Door de elektrische afstandsbediening blijft u rustig in de zetel zitten.

 

Gun je huis een nieuwe outfit

 

Last van insijpelend vocht? Of verdient uw huis een opfrisbeurt? Met gevelbekleding slaat u twee vliegen in één klap. Uw huis is beter beschermd tegen de slagregen, en u geniet van een mooie, nieuwe gevel.